Wat leuk dat je je hebt aangemeld als leerling op het Beatrix College!

Na de zomervakantie start je als 1e-jaars op onze school.

BELANGRIJKE INFORMATIE:

  • Op 17 mei worden de brieven over de definitieve toelating verzonden. Heb je een week later nog geen brief gehad? Laat je ouders dan even bellen met school.
  • Op 13 juni is de kennismakingsmiddag. Op die middag leer je je klasgenoten en je coach kennen. Je ontvangt meer informatie over de kennismakingsmiddag in de toelastingsbrief in mei.

We vragen alle nieuwe leerlingen een werkstuk te maken over zichzelf. Laat je mentor en nieuwe klasgenoten zien wie je bent, wat je leuk vindt en wat belangrijk voor je is. Dan kunnen ze jou makkelijker leren kennen – en jij hen ook, want zij maken ook zo’n werkstuk.

Jij bepaalt wat je in je werkstuk zet. Dingen die je liever niet deelt, hou je lekker privé. We vragen je alleen er iets moois van te maken. En om je naam op de voorkant te zetten en er een foto van jezelf bij te plakken.

In deze twee PDF’s vind je meer informatie over het werkstukje:

Mindmap “mag ik mij even voorstellen”
Toelichting “mag ik mij even voorstellen”

SCHOOLSPULLEN

Ben je benieuwd welke schoolspullen je nodig hebt in je eerste jaar? KLIK HIER voor het overzicht.

OVERSTAPCOACH

Vind je de overstap van de basisschool naar de middelbare school heel spannend? Misschien kan onze overstapcoach je helpen om je te helpen met de overstap. Meer weten? KLIK HIER.