Om alle lessen te kunnen volgen, heb je spullen nodig. We hebben ze voor je op een rijtje gezet. In onze schoolgids kun je meer gedetailleerde informatie vinden over de kosten voor je eerste en latere jaren op het Beatrix College. Ook voor niet-studiegebonden kosten, zoals de bijdragen voor kampen en reizen.

Het is goed om te weten dat er voor ouders die moeite hebben om de kosten te betalen een regeling bestaat. We willen het liefst dat álle leerlingen kunnen deelnemen aan de activiteiten. Via zowel Stichting Leergeld als onze eigen “Stichting 28 decemberfonds” kunnen ouders voor bepaalde zaken een tegemoetkoming aanvragen. Voor vragen rondom het 28 decemberfonds kunnen je ouders contact opnemen met de school.

Specificatie aanschaf aanvullende leermiddelen

Specificatie aanschaf aanvullende leermiddelen Brugklas regulier klik hier
Specificatie aanschaf aanvullende leermiddelen Regulier jaar 2 t/m 6 klik hier
Specificatie aanschaf aanvullende leermiddelen  5M klik hier
Algemene ouderbijdrage € 50,- Vrijwillige bijdrage De ouderbijdrage omvat de kosten van een kluisje, uitstapjes van de klas, en kleine attenties gedurende het jaar.
Ouderbijdrage tto (tweetalig onderwijs) € 425,-
Magister app geen Te downloaden via de store op je smartphone. Niet verplicht, wel handig!
Tekendoos € 15,- Niet verplicht om via school aan te schaffen, wel handig én goedkoper! In de tekendoos zitten de juiste potloden en pennen om tijdens de tekenles te gebruiken.

Exacte inhoud

Boeken, borg  € 75,- Je krijgt je boekenpakket voor de start van het schooljaar thuisgestuurd.  Ga je 5M doen? Dan huur je
geen boeken en betaal je geen
borg.
Online bestellen bij Van Dijk
Gymkleding Ong. 35 euro   Broekje/shirtje Verplicht schooltenue. In de gymzalen mag je alleen schoenen gebruiken waar je niet mee buiten komt. Te bestellen via Wilkin Sports
Agenda Hoef je niet te kopen, je krijgt in de reguliere brugklassen én in A+ en TTA een “planagenda” van school.
Leermiddelen: Schriften, passer, rekenmachine, woordenboeken Engels, Duits en Frans, Bosatlas Je bepaalt zelf waar je deze spullen aanschaft. De Bosatlas is niet verplicht, we raden het wel aan deze te kopen. De andere
zaken heb je wel écht nodig en zijn dus verplicht.
Goede, stevige fiets Tijdens de Trixweek ga je veel op stap met de fiets.
Smartphone Niet verplicht, maar wel handig om bijvoorbeeld Magister bij te houden! Heb je nodig om via de Magister app je rooster in te zien.
Laptop Alle brugklassen werken met een laptop. Wij werken samen met de Rent Company om op een voordelige manier een laptop kunnen aanschaffen of leasen. Klik op deze link voor meer informatie. Ga je naar de brugklas en wil je een nieuwe laptop aanschaffen? Kies dan voor een laptop van de “Rent Company”. Daarmee hebben wij een samenwerking, waardoor je laptops kunt leasen/aanschaffen tegen aantrekkelijke voorwaarden, waarbij de laptop ook wordt ingericht volgens de eisen van de school. Klik voor meer informatie op deze link.
Office Software (Word,Excel,Powerpoint,etc) Als leerling van het Beatrix College krijg je gratis Office software van ons! Ook is het mogelijk om andere software en hardware te bestellen met korting via Slim.nl.