OPEN DAG – ZATERDAG 4 FEBRUARI 2023

Fijn dat jullie interesse hebben in de Open Dag van het Beatrix College. We willen iedereen vragen om zich in te schrijven voor een tijdslot voor het bezoeken van de Open Dag. Op die manier is er meer spreiding en kunnen we alle toekomstige leerlingen de aandacht geven die ze verdienen.

Er zijn op onze Open Dag twee opties:

  • Vrije inloop: je kunt zelf met je ouders door de school lopen. Dit is interessant als je bijvoorbeeld al een meeloopmiddag gedaan hebt of als je al een idee hebt van de afdeling waar je naartoe zou willen en je wilt gericht bij één of twee afdelingen kijken.
  • Rondleiding: je loopt samen met een medewerker van school langs een aantal Points of Interest (interessante plekken) en kunt meteen vragen stellen aan degene die de rondleiding geeft. Bij elke Point of Interest krijg je informatie over onze activiteiten. Voor de leerlingen is er ook de mogelijkheid om in een lokaal dingen te doen/ontdekken. Een rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur en is het meest interessant voor leerlingen en ouders die een algemeen beeld van de hele school willen krijgen.

We zien jullie graag op 4 februari! Schrijf je hieronder meteen in:

Het e-mailadres van de contactpersoon(Vereist)
Kies hier een tijdslot voor vrije inloop of een rondleiding(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.