Kom kennismaken!

Overzicht data voor meeloopmiddagen, voorlichting en open dag [zoals op de achterzijde van de folders] Links maken naar opleidingen, pagina Meeloopmiddagen en nieuwsitem Open Dag (als we de pagina Open Dag handhaven moeten we die wel wat meer body geven dan nu het geval is, zie plaatje).

 

 

 

Talentum

Denk je een vwo-advies te krijgen? Heb je behoefte aan extra uitdaging? Bespreek dit dan eens met je meester of juf. Hij of zij weet hoe je je aan kunt melden voor Talentum!

  • Start: woensdag 22 januari
  • 10 weken lang één ochtend in de week
  • ongeveer 20 leerlingen in een groep.

 

Iris, 1 tta, is blij dat ze heeft meegedaan:  “Het was een leuk, afwisselend programma met mythologie, techniek en iets creatiefs. Vooral mythologie sprak me aan, daar hadden we op de basisschool nog niks mee gedaan. Je ging zelf informatie opzoeken over een mythologisch figuur. Ik had Wodan uitgekozen, de god van de donder en bliksem. Het was leuk om het zelf uit te zoeken zonder dat het allemaal al in een boek stond. De lerares, die heel aardig was, liet ons ook de school zien en bracht ons naar de mediatheek. Daardoor kende ik de school al goed toen ik hier in de brugklas kwam, dat vond ik wel fijn.”

Lees het hele verhaal van Iris en kom meer te weten over Talentum

 

Lees de verhalen van leerlingen
Misschien heb je wat aan de ervaringen van leerlingen die hier al rondlopen.

Sophie, 1 havo/atheneum over de Meeloopmiddag: “Levensbeschouwing en biologie, wat zijn dát nou weer voor stomme vakken, dacht ik. Ik had al bijna spijt dat ik me had aangemeld. Anderen gingen tekenen of sporten of geschiedenis doen, dat leek me veel leuker. Maar ik had het helemaal mis. De leraren waren zo gezellig en de lessen waren voorbij voor ik het in de gaten had.”

Lees ook de ervaringen van Rick, Kawtar, Jasmijn en Tijn met de Meeloopmiddagen.

Isra, 4 vmbo-tl over het Beatrix College: “Durf te kiezen voor wat voor jou belangrijk is. Dit is een heel sociale school, je zult merken dat het altijd oké is, wat je ook kiest. Wees zelf ook open en nieuwsgierig. Stel vragen en heb niet meteen een oordeel. Ik ben heel blij dat anderen tegen mij ook altijd zo open en vriendelijk zijn geweest.”

Ook Rick, Hiewat, Mielo, Jasmijn, Tess, Sophie en Kawtar vertellen hoe het was om op het Beatrix te komen. [Lees het hier [Link naar pagina ‘Je eerste jaar’]

Bekijk alle ervaringen van onze leerlingen én docenten.