thema-avond ouderraad

 


 

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

 

Een puber in huis is een garantie voor leven in de brouwerij. Het ene moment zijn ze heel volwassen en het andere moment gedragen ze zich onverantwoordelijk, of heel humeurig. Hoe ga je hier als ouder het beste mee om? Hoe stel je grenzen of stimuleer je je kind? In de sport geeft de scheidsrechter de grenzen aan. De coach motiveert. En de supporter is vooral trouw aan zijn team, ook op de moeilijke momenten. Maar hoe doe je dat als het gaat om jouw speler(s), de puber(s) bij je thuis?

 

Tijdens deze ouderavond neemt de ouderraad van het Beatrix College u samen met De Nieuwe Lichting (DNL) mee in de spannende wedstrijd van het opvoeden. Je krijgt inzicht in de verschillende rollen die je als ouder kunt spelen; scheidsrechter - coach en supporter. En samen gaan we op zoek welke tactieken je het beste kunt inzetten.

 

Hoe ziet de avond eruit?

DNL speelt verschillende situaties waarbij we actuele opvoedvragen bekijken door de bril van scheidsrechter, coach en supporter. En of u nu wel of niet van sport houdt, deze avond biedt veel inspiratie om eens op een andere manier naar je kind te kijken.

 

Reacties van ouders
"TOP!", "Leerzaam & bruikbaar", "Ontzettend herkenbaar en vol humor en absoluut niet belerend", "Echte situaties uit het echte leven, top met het wisselen van tactieken", "Ik heb stiekem toch wel wat geleerd", "Het is me duidelijk geworden dat ik verschillende rollen kan inzetten", "De 1,5 uur is omgevlogen-het had nog veel langer mogen duren", "Gelachen en ook nog wat geleerd!"

 

DATUM:          dinsdag 20 maart 2018
TIJD:                aanvang om 19:30 uur, einde 21:00 uur
INLOOP:         koffie staat klaar vanaf 19:15 uur
PLAATS:          aula, gebouw B

 

De Nieuwe Lichting

DNL speelt wekelijks voor jongeren, ouders en docenten door heel Nederland. Ze weten wat er leeft onder jongeren, maar weten ook hoe het is om ouder te zijn. Kijk voor meer info: www.dnltheatercollectief.nl

 

Thema-avond ouderraad

Ik schrijf me in voor de thema-avond op 20 maart:

 

Naam:
Ik ben ouder van leerling (naam):
Uit klas:
Ik schrijf me in met: