havo 5m

 

Je neemt geen genoegen met minder

Heb je minstens een havoadvies? Ben je zowel leergierig als prettig eigenwijs? Krijg je geen genoeg van ‘Waarom?’-vragen omdat je altijd het naadje van de kous wilt weten? Wil je niet steeds binnen de gebaande paadjes moeten blijven? Dan zou het best kunnen dat ‘5M Anders Leren’ bij je past.

 

Bij 5M bepaal je grotendeels zelf het tempo waarin je lesstof tot je neemt en de manier waarop. Je krijgt wat je moet weten zelden voorgekauwd. Je sprokkelt juist zelf bijeen wat je wilt en moet weten en past die kennis meteen toe in projecten en werkstukken. Doordat je wat je leert voortdurend in de praktijk toepast, vergeet je het vervolgens nooit meer.

 

Maar het zijn sterke benen die de 5M-weelde kunnen dragen. Want als je niet dagelijks van je leraren precies te horen wilt krijgen wat je moet doen, moet je zelf heel goed in de gaten houden wanneer je moet beginnen om op tijd klaar te zijn.

 

Het is heel leuk bij 5M maar het gaat er niet vrijblijvend aan toe. Integendeel: je collega’s rekenen vaak op je – en jij op hen. Het geeft een extra dimensie aan je diploma.