Meelopen met tweetalig onderwijs

 

Wordt het tta of tt-havo? Kom sfeer proeven en hoor van leerlingen en docenten hoe het is om bij ons op school te zitten. Je krijgt een goede indruk van het nou echt is om bij ons op school te zitten.

 

De meeloopmiddagen organiseren we vanaf dit jaar iets anders. Omdat we ook ouder(s) en verzorger(s) en leerlingen van groep 7 de kans willen geven de school te bekijken, en het onzeker is of een Open Dag door kan gaan, organiseren we dit jaar meer meeloopmiddagen. Ook kunnen ouder(s)/verzorger(s) (met een maximum van 1 ouder/verzorger per kind) meekomen naar de meeloopmiddag. Voor hen organiseren we dan ook een programma.

 

Voor leerlingen (en ouders/verzorgers) uit groep 7 zullen we na de aanmeldingsdata van 2 en 4 maart ook meeloopmiddagen aanbieden. De inschrijfmogelijkheid daarvoor zullen we medio maart openzetten. Deze middagen zullen plaatsvinden rondom de meivakantie.

 

Voor ouders organiseren we ook een online onderdeel. Dit vindt via Teams plaats. U ontvangt hiervoor een uitnodiging via de mail.

 

Voornaam:*
Achternaam:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Basisschool:*
ik kom voor de afdeling:*
Keuze meeloopdag:*
ik kom met één van mijn ouder(s)/verzorger(s):*
Eventuele opmerkingen: