Meelopen met 5m

 

Je kunt op verschillende momenten en manieren kennismaken met 5M ‘Anders Leren’.

 

Inloopochtend
19 februari 2019
Kom zonder afspraak 19 februari 2019  met je ouders langs bij 5M 'Anders Leren'.

Je bent van harte welkom tussen 09.00 en 11.00 uur. Bij binnenkomst word je ontvangen door 5M leerlingen, zij geven je een rondleiding en kunnen al je vragen beantwoorden. De inloopochtend is een prettige manier om samen met je ouders sfeer te proeven bij 5M als je bijvoorbeeld de open dag hebt gemist.

 

Meewerkdag

Je werkt mee aan 5M 'Anders Leren'. Een hele dag volg je het programma van een eerste klas bij een échte 5M brugklas. Zo maak je een volwaardige 5M dag mee. Er zijn twee 5M brugklasleerlingen die je de hele dag begeleiden en die je al je vragen kunt stellen. Dat doe je met maximaal twee andere leerlingen uit groep 8. Als je dus een ‘gewone’ 5M dag zou willen meemaken adviseren we je te kiezen voor een meewerkdag. Dit kan wekelijks op verschillende momenten in het jaar. Meld je via deze link aan voor de meewerkdagen.

 

Verkenmiddag

Je ontdekt wat 5M 'Anders Leren' inhoudt. Tijdens deze middag volg je een lesprogramma dat lijkt op een schooldag binnen 5M 'Anders Leren'. Dat doe je samen met andere leerlingen uit groep 8. Schrijf je in voor de verkenmiddagen via deze link.

 

Verkenavond voor ouders en verzorgers

Je ouders en verzorgers zijn van harte welkom op school om de manier van denken, doen en leren bij 5M te ontdekken. Leerlingen en medewerkers vertellen hoe 5M in de praktijk werkt. Inschrijven kan via deze link.