Het Beatrix is een MUP! Donaties zijn welkom!

Het Beatrix College is sinds een tijdje een MUP. Een MUP is een uitgiftepunt voor menstruatieproducten. De opzet van de MUP’s in onze school is een initiatief van 4 betrokken leerlingen die het belangrijk vinden dat menstruatie-armoede niet meer voorkomt, en producten dus gratis beschikbaar zijn voor leerlingen van onze school.

Om ervoor te zorgen dat het MUP goed gevuld blijft en beschikbaar is voor alle leerlingen die het nodig hebben, zijn wij afhankelijk van regelmatige donaties. De punten in de school hebben op dit moment vooral behoefte aan tampons.

Onze vraag aan jou is dus, als het financieel mogelijk is, de aanbiedingen in de supermarkt in de gaten te houden en af en toe een donatie te overwegen. Zie je bijvoorbeeld een 1+1 aanbieding en moet je zelf wat kopen? Een extra pakje aan je kind meegeven voor een MUP op school wordt heel erg gewaardeerd! Je draagt hiermee actief bij aan het welzijn van onze leerlingen. Jouw vrijgevigheid zal niet alleen de leerlingen van het Beatrix College ondersteunen, maar ook bijdragen aan het bevorderen van bewustzijn over menstruatie-armoede en het doorbreken van taboes.

Donaties kunnen worden afgegeven bij BMO.