Kerstactie klassen 1T/H groot succes!

De brugklassen van 1T/H hebben dit jaar de kerstactie voor een goed doel gehouden dat heel dichtbij staat. Onze leerling Jens heeft 'hemiparese' en krijgt ondersteuning van Onderwijscentrum Leijpark. Om het speelterrein van OC Leijpark te verfraaien haalden de brugklassers van 1T/H daarom geld op. Dit was een groot succes, met ruim 1647 euro!

 

Lees hier meer >>

x
Inschrijving Talentum voor groep 8 geopend

Leerlingen van groep 8 met een pre-advies VWO én die behoefte hebben aan extra uitdaging kunnen zich via de basisschool al inschrijven voor Talentum. Heb je hier van je meester of juf nog niets over gehoord? Vraag het dan aan hem of haar na. Kijk zeker even op onze speciale pagina voor Talentum, door hier te klikken. We zien je graag verschijnen!

x
Foto's diplomauitreiking online

Een selectie van foto's van de diplomauitreiking staat online, te zien in onze fotoalbums. Helaas is het door de wet AVG niet mogelijk om zomaar alles te plaatsen. Mocht je bezwaar hebben tegen de plaatsing van een foto, stuur dan even een mailtje met bestandsnaam van de foto naar theijnen@beatrixcollege.nl.

 

Naar de foto's.

x
Trixweek brugklassen groot succes!

De eerste week op het Beatrix College bestaat voor de brugklassen altijd uit de Trixweek. Een week waarin kennismaken met elkaar, de docenten en de school centraal staat. Klik op lees verder voor het verslag van 1HA3 over de Trixweek!

LEES VERDER >
x
Voorlichtingsavond Trixweek leerjaar 4

Donderdagavond 30 augustus vond de voorlichtingsavond voor de reizen in leerjaar 4 plaats.

 

Mooi om te merken dat er bij zowel ouders als leerlingen veel nieuwsgierigheid en enthousiasme was over deze reizen. Helaas hebben we een aantal ouders moeten teleurstellen die wel héél graag mee op reis wilden...

 

x
Thema-avond GGD 'Jongeren en middelengebruik'

De GGD Hart voor Brabant organiseert op maandag 1 oktober in Wijkcentrum Heyhoef een bijeenkomst over alcohol, hasj, lachgas en waterpijp. Deze geestverruimende middelen zijn populair onder jongeren, ook in de omgeving van het Beatrix College.

 

Maar wat maakt deze middelen nou zo aantrekkelijk? Wat zijn de risico’s nou écht? En hoe bespreek je het gebruik van drugs met je puber?

 

Maandag 1 oktober 2018

19.30 – 21.30 uur

Wijkcentrum Heyhoef  Kerkenbosplaats 1   Tilburg

 

Aanmelden uiterlijk op 26 september op http://www.ggdhvb.nl/themaavond.  Deelname is gratis.

Informatie bij Hanneke Duijkers, GGD Hart voor Brabant (06 - 53 88 96 64).

x
KWT Werkstukken

KWT Werkstukken


Dit zijn werkstukken van leerlingen die gemaakt zijn tijdens de zogenoemde 'Keuze Werk Tijd'-uren van 2 havo.

 

In acht weken hebben leerlingen een foto van hun favoriete acteur/ actrice, zanger/ zangeres of familie lid/ huisdier getransformeerd tot een heus pop art-schilderij. Leerlingen werken er met veel plezier aan en nemen na twee maanden een heus kunstwerk mee naar huis.

 

 

LEES VERDER >
x
Hoera, we hebben een nieuwe website

Nieuwe website


Het Beatrix College onthult, met een beetje trots, de nieuwe website. Opgefrist, met échte leerlingen en medewerkers - grasduin er eens in rond, als je wilt.

x
ik wil meer zien