Inschrijvingen Open Dag groep 7, 25 juni 2022 geopend!!

Vanaf nu kun je jezelf inschrijven voor de Open Dag voor groep 7 leerlingen op zaterdag 25 juni a.s.

Je kunt je aanmelden voor tijdsblokken die liggen tussen 10.00 uur en 13.00 uur.

 

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Graag tot dan!

 

 

Voornaam:*
Tussenvoegsel:
Achternaam:*
Basisschool:*
Ik kom om::
Telefoonnummer:*
e-mail:*
x
TechLAB feestelijk geopend!!

Afgelopen vrijdag was het zover en werd ons TechLAB op een feestelijke manier geopend door wethouder Oscar Dusschooten.

 

In samenwerking met het bedrijfsleven ontwikkelde het Beatrix College in Tilburg het techLAB. In de ruimten van het techLAB kunnen leerlingen, van vmbo-tl tot atheneum+ en bijgestaan door leerlingen vanuit het beroeps- en universiteitsonderwijs, experimenteren met allerhande vormen van techniek, van robotica en 3D tot augmented reality en het maken van vlogs. “Technologie dringt diep door in het leven van alledag”, zegt rector Wilma van Noort. “Daarom vonden we dat iedereen die dat wil op onze school met allerlei soorten van techniek in aanraking moet kunnen komen.”

 

De ruimten van het techLAB in het Beatrix College bieden ruimte aan een keur aan beeld- en geluidsapparatuur, computers, lasersnijders en 3D-printers, programmeerbare robots en wat dies meer zij. “Wat je hoofd kan bedenken, kan hier voor een groot deel óf echt gemaakt worden óf levensecht gemodelleerd”, weet Van Noort. “We zijn alle ondernemers die ons hielpen met het opzetten van dit techLAB heel dankbaar voor hun bijdrage. Zo kunnen we ons onderwijs nu en in de toekomst aan laten sluiten bij wat in de praktijk gebeurt.”

 

Bekijk hier ons TikTok filmpje van de opening: 

 

https://vm.tiktok.com/ZML4nJFvH/

 

LEES VERDER >
x
Gezocht: beroepsbeoefenaars voor speeddate ontbijt

Op dinsdag 31 mei wordt een speeddate ontbijt met beroepsbeoefenaars georganiseerd voor onze leerlingen van havo 4 en (tweetalig) atheneum 5. Om dit te kunnen realiseren hebben wij natuurlijk beroepsbeoefenaars nodig! Vind jij, of iemand die je kent, het leuk om hieraan deel te nemen? Meld je dan aan via https://forms.gle/i4SViYF5XJGJveGv5

x
Open Dag groep 7 leerlingen - 25 juni 2022

Op zaterdag 25 juni a.s. organiseert het Beatrix College een open dag voor leerlingen uit groep 7 en hun ouders. Tijdens deze open dag kun je alvast een kijkje nemen in onze school en jezelf oriënteren op onze opleidingsmogelijkheden.

 

Wil jij je aanmelden voor deze open dag? Houd dan onze website in de gaten, want binnenkort heb je hier de mogelijkheid.

Kun je niet wachten? Bekijk dan hier alvast onze 360 graden film met informatietools.

 

We maken heel graag kennis met je!

 

Locatie: Beatrix College, parkeerplaats aan Dongewijkdreef, ingang gebouw C

Tijd: van 10.00 uur tot 13.00 uur

 

x
ik wil meer zien