Wees van harte welkom!

We zouden het een eer en een groot plezier vinden je als leerling te ontvangen. In maart zijn er weer aanmelddagen dus houd deze site goed in de gaten! En vanaf 1 februari 2023 kun je jezelf hier alvast vooraanmelden. Met een kopie van je identiteitsbewijs en een passend advies van je basisschool kom je meestal al een heel eind. Zie: het aanmeldformulier. Dit formulier vul je digitaal in en neem je geprint mee naar het aanmeldingsgesprek.

Je mag hier helemaal jezelf zijn. Dat kan alleen als iedereen elkaar de ruimte laat zichzelf te zijn. Dat vinden we zó belangrijk dat we er een speciaal formulier voor maakten. Dat formulier ondertekenen betekent beloven dat jij net als wij je best doet een sociale leerling op onze school te zijn.

We zien er naar uit je te leren kennen!

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot ons eerste jaar heb je het juiste advies nodig. Voor TTA en Atheneum+ is een vwo-advies nodig. Om tot de brugklas havo-vwo te worden toegelaten een havo- of vwo-advies, datzelfde geldt voor de brugklas tt-havo. Voor de brugklas vmbo-havo geldt ten minste een advies vmbo-g/tl. Daarnaast moet ons zorgprofiel bij jou passen.

Iedere leerling die voldoet aan de eisen, past binnen ons zorgaanbod én die onze huisregels onderschrijft, wordt toegelaten.

Mocht je onze 5M-stroming willen volgen, dan moet je de 5M zelfscan doen. Deze vul je zelf in, je ouders en je leerkracht van groep 8. Op basis daarvan kun je een inschatting maken of 5M goed bij jou past. Zowel jij, als je ouders en je leerkracht van groep 8 ondertekenen uiteindelijk dit document.

Kom je van een andere middelbare school en wil je instromen in een hoger leerjaar? Dan zien we graag een advies of een onderwijskundig rapport van de school waar je vanaf komt, daarnaast vinden we het dan prettig dat je even persoonlijk contact met ons (voor de aanmelddagen) opneemt. Stroom je door naar 4 havo, kijk dan even op de afzonderlijke pagina die we daarvoor aangemaakt hebben.

Afspraak maken:

De mogelijkheid om een afspraak te maken wordt per 1 februari 2023 opengesteld. Wanneer je het formulier dan invult zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Dit neem je dus mee naar de afspraak:

 

– identiteitsbewijs

– originele advies van de basisschool

– aanmeldingsformulier

– veiligheidsprotocol

– evt. voor 5M de zelfscan