AANMELDEN ALS INSTROMER VOOR HET BEATRIX COLLEGE

We zouden het een eer en een groot plezier vinden je als leerling te ontvangen. Via deze weg kun je je aanmelden voor 4 havo. Neem een kopie van je identiteitsbewijs en je portfolio mee naar het aanmeldingsgesprek. Zie het aanmeldingsformulier. Dit formulier vul je digitaal in en neem je geprint mee naar het gesprek.

Je mag hier helemaal jezelf zijn. Dat kan alleen als iedereen elkaar de ruimte laat zichzelf te zijn. Dat vinden we zó belangrijk dat we er een speciaal formulier voor maakten. Dat formulier ondertekenen betekent beloven dat jij net als wij je best doet een sociale leerling op onze school te zijn.

Toelatingseisen

Sinds twee jaar is er een zogeheten drempelloze overgang van TL naar havo. Dat houdt in dat iedereen die een TL-diploma heeft behaald in principe mag doorstromen naar havo. Dat gebeurt sowieso als je een extra vak hebt gekozen (dus zes vakken + een extra gekozen vak). Heb je geen extra vak, dan moet je voor alle vakken gemiddeld minimaal een 6,8 hebben behaald. Let op: maatschappijleer telt niet als een extra vak!

Iedere leerling die voldoet aan de eisen, past binnen ons zorgaanbod én die onze huisregels onderschrijft, wordt toegelaten.

Afspraak maken:

De mogelijkheid om een afspraak te maken vind je hieronder. Wanneer je dit formulier invult, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Dit neem je dus mee naar de afspraak:

– identiteitsbewijs

– aanmeldingsformulier

– veiligheidsprotocol

Op dinsdag 7 en donderdag 9 maart 2023 tussen 13.00 uur en 17.00 uur, kun je je aanmelden op het Beatrix College. Het gesprek duurt ongeveer tien minuten en vindt plaats in lokaal C112. Inschrijven voor de aanmelding gaat via de tijdsloten die hieronder beschikbaar zijn.

Lukt het je niet om je op deze data in te schrijven, dan verzoeken we jullie dit vòòr de meivakantie te doen. Na 1 mei starten we met onze formatie en kunnen we dus niet meer garanderen dat er nog plek voor je is.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.