Onderwijs
HAVO

Ga je voor de vijfjarige havo? Dan dagen wij je uit om het maximale uit jezelf te halen! 

Je begint in een gemengde brugklas: havo/atheneum of havo/vmbo-tl (theoretische leerweg). Na het eerste jaar stroom je door naar havo 2. Heb je je diploma gehaald? Dan kun je verder leren op het hbo (hoger beroepsonderwijs) of atheneum.


Waarom de havo op Beatrix College?

Daarom het Beatrix College:

  • We halen het beste in jou naar boven! Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit veel keuzevakken zoals muziek, tekenen en Bewegen, Sport en Maatschappij (BSM).
  • Daarnaast bereiden we je goed voor op het vervolgonderwijs en de maatschappij. Naast de lessen doe je veel ervaring op in de wereld om je heen via culturele, creatieve en sportieve activiteiten die we organiseren.
  • Leerlingen van het Beatrix College springen er behalve kennis ook qua zelfstandigheid en verantwoordelijkheid uit.
  • We streven ernaar om de slagingspercentages boven het landelijk gemiddelde te laten uitstijgen en om je een diploma te laten halen op het voor jou hoogst mogelijke niveau.
Lessentabel


Toelatingseisen


De toelatingseisen voor de havo zijn:

  • Het basisschooladvies is minimaal vmbo-tl voor de brugklas vmbo-tl/havo en minimaal havo voor de brugklas havo/atheneum.


Meer informatie


Meer weten over onze havo-opleiding? Neem dan voor vragen over de Onderbouw contact op met Dhr. T. Heijnen, leshuisdirecteur Onderbouw via 06 - 26953629 of theijnen@beatrixcollege.nl. Neem voor vragen over de bovenbouw contact op met de heer Marc van Dongen, leshuisdirecteur Bovenbouw via 06-28476021 of mvdongen@beatrixcollege.nl.
Meeloopmiddagen

Wil je je opgeven voor een meeloopmiddag voor havo? 

Klik hier om je aan te melden voor vmbo-t/havo.

Klik hier om je aan te melden voor havo/atheneum.Aanmelden

Gebruik voor het aanmelden voor onze havo-opleiding het aanmeldingsformulier.