Home
Beatrix College nieuws pagina

Rooster Trixweek klas 1

Bekijk het rooster van de trixweek hier!


Op blz. 1 het rooster, op blz. 2 een toelichting.

Magister is dicht in de vakantie

Magister is dicht t/m 28 augustus om 12.00 uur!


Wij feliciteren...

Wij feliciteren alle geslaagden! De herkansers wensen wij heel veel succes voor het tweede tijdvak!


Onze geslaagden van het eerste tijdvak vind je hier.


2e prijs Tilburg got Talent!

Afgelopen woensdag 31 mei zijn Damian, Jip, Annabelle en Mijke uit 2 5M2 en 2 5M3 tweede geworden bij Tilburg got Talent.
Onder de naam Bonkers zetten ze in 013, met de hulp van Brice, een top beatbox act neer met dans.


Een compilatie van de avond is hier te zien: https://youtu.be/ROMHlu3GuYE


Groot Tilburgs Scholierendebat gewonnen

Op vrijdag 7 april jl. heeft een groep leerlingen uit bovenbouw atheneum en TTA de eerste prijs gewonnen op het Groot Tilburgs Scholierendebat. "Het ons gewoon gelukt. We hebben het geflikt!".
Lof voor het hele team, dat zich intensief heeft voorbereid op de wedstrijd. En dank aan de docenten Nederlands (mevrouw Sas en mevrouw Van Oijen) voor hun top begeleiding.

Nu op naar het volgende toernooi!

Namens de deelnemende leerlingen,

Pim van Kuijk (5tta2)


TTA visitatie

Op donderdag 6 april 2017 vond de visitatie plaats voor de gehele afdeling tweetalig atheneum (TTA), ofwel voor de onderbouw en de bovenbouw. We hebben deze visitatie ruim gehaald!


We zijn erg trots op iedereen die hieraan bijgedragen heeft. Onze bijzondere dank gaat uit naar Jackie de Waal (teamleider TTA onderbouw) en Nel Pelkmans (coördinator TTA bovenbouw), die heel veel werk verzet hebben in de voorbereiding op deze visitatie. Daarnaast natuurlijk speciale dank aan het team TTA van zowel onderbouw als bovenbouw voor de dagelijkse inzet en kwaliteit. And last but not least dank aan de leerlingen en hun ouders, voor hun meedenken en ondersteuning.


De directie

Tijdens de periode Keuzeleren kunnen alle bovenbouwleerlingen meedoen aan het schrijven van De betere Troonrede. Het project heeft een eigen website, waar u meer informatie kunt vinden. 

Pit nr. 4: Het halfjaarlijkse magazine voor ouders!

In Pit nr. 4 stelt Wilma van Noort, de nieuwe rector, zich voor. Ook leest u meer over Keuzeleren. Keuzeleren vraagt van leerlingen in de bovenbouw om (meer) verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen leerproces.


Lees hier Pit nr. 4 

Eindexamen Gala 2017
Zoeken Tags 
TrixTheater
Zoeken Tags 

Zet de nieuwste versie van Microsoft Office gratis op je computer


Goed nieuws voor leerlingen van het Beatrix College: omdat we een overeenkomst met Microsoft en Slim.nl hebben, krijg je met een Slim.nl-account gratis de officiële laatste versie van Office. Je mag dit pakket installeren op 5 vaste en 5 mobiele apparaten. Zo ben je helemaal up-to-date en kun je altijd en overal aan de slag met de nieuwste software!


Slim.nl is dé ICT-webwinkel voor middelbare scholieren, MBO-studenten en docenten. Bij Slim.nl bestel je eenvoudig en met hoge korting de nieuwste software, hardware, boeken en accessoires.


Installeer Office vandaag nog